Sākums Ziņas Notikumi Notikumi
26
Apr
AS “Latvenergo” erudīcijas konkurss
ivetao Īsā saite
Fizikas Konkurss 1  

Kopš februāra mūsu 6 skolēnu komanda “Režģi”, kuras sastāvā bija Ieva Novikova, Elīza Zandberga, Žaklīna Graudiņa, Gustavs Kleikalīdis, Ģirts Zolbergs un Rolands Voino, piedalījās AS "Latvenergo" erudīcijas konkursā 8. un 9. klašu skolēniem "FIZMIX Eksperiments", kura laikā pildījām 36 dažādas grūtības uzdevumus.

No 272 komandām, kuras tajā piedalījās bijām to 60 komandu starpā, kas tika uzaicinātas, lai 15. aprīlī, Rīgā pārstāvētu mūsu pilsētu un Zemgales novadu pusfinālā. Pirms došanās tika uzdots mājas darbs, uztaisīt hidraulisko roku.

Fizikas Konkurss  

Daudzie vakari un ilgās stundas skolā noveda pie lieliskas uzdevuma izpildes, tā darbu atbildīgi veikuši lepojamies ar gala rezultātu. No katra reģiona ieradās 10 komandas, tomēr uz finālu tika uzaicināta tikai viena, lai arī tie nebijām mēs, Zemgales novadā izcīnījām godalgoto 3. vietu un ieguvām daudz jaunu zināšanu, kuras varēsim pielietot arī turpmāk.

Komandas vārdā saku lielu paldies mūsu skolotājai Edītei Vārnai, par izturību un uzmundrinājuma sniegšanu, kad tas bija tik ļoti vajadzīgs.

Komandas vārdā, Elīza