7
Mar
"Kauraniešu" aktualitātes
ivetao Īsā saite

Vakar, 20. septembrī, Jēkabpils TN brīnišķīgu koncertu sniedza poļu dziesmu un deju ansamblis "Blichowiacy", kura dalībnieki ir Lovices vidējās izglītības profesionālās skolas audzēkņi, kas caur dziesmu un deju saglabā un popularizē Lovicas apgabala folkloru un tradīcijas. Krāšņo koncertu ar latviešu tautas dejām papildināja arī mūsu ģimnāzijas deju kolektīvs "Kauranieši", kas koncerta izskaņā vienojās kopīgā dancī ar poļu dejotājiem.

Kauranieši Kopbilde (1) Kopīgā Dejā

Kolektīva "Kauranieši" dalībniece Jete Dzene: 

"Neskatoties uz to, ka šajā pasākumā nebijām pilnā sastāvā, mēs tāpat tikām ar visu veiksmīgi galā, protams, ar skolotājas Ingrīdas Feldmanes palīdzību. Poļu kolektīvs, tērpies savos krāšņajos un iespaidīgajos tērpos, parādīja sevi no labākās puses - gan skaisti un droši dziedot, gan prasmīgi dejojot. Pasākuma beigās mums bija arī iespēja visiem apvienoties kopīgā dejā. Manuprāt, šis pasākums bija izdevies, jo bija ļoti interesanti iepazīt poļu kultūru caur dziesmu un deju." 

Artūrs Bārbals: "Mākslas virpulis koncertu zālē. Krāsu toņu spēle, kuras mērķis - kultūru iepazīšana. No skaistuma apžilbinātām acīm, līdz prieka asarām. Tā tika aizvadīts 20. septembra priekšvakars. Ja gribi piedzīvot ko līdzīgu, nāc dejot kopā ar mums "Kauraniešos"!" 

Varbūt arī tu vēlies pievienoties mūsu skolas dejotājiem?? Tad uzmeklē deju (arī matemātikas) skolotāju Ingrīdu Feldmani vai kādu no dejotājiem, un kļūsti par mūsējo!