20
Okt
10.b klases Labais darbs – iepriecini bijušo skolotāju!
ivetao Īsā saite

30. septembrī mēs, 10.b klase, veicot Labo darbu, nolēmām iepriecināt bijušos JVģ skolotājus ar nelielām dāvaniņām un sirsnīgiem sveicieniem Skolotāju dienā.

Apciemojot skolotājas, mums bija iespēja veidot emociju pilnas sarunas. Caur daudzajiem atmiņu stāstiem izdevās iegūt citu redzējumu uz viņu darbu un mūsu mīļo skolu. Turklāt smaidi, ko saņēmām no skolotājām, sasildīja mūsu sirdis šajā vēsajā rudens dienā.

10 B Ld3 10 Ld2 10 B Ld 10 B Ld1

Krista Jokste: “Man ļoti patika labais darbs! M. Budžei un Sk. Pugačai, ģimnāzijas skolotājām, no skolas uzdāvinājām mazu dāvaniņu. Pirmā skolotāja mūs uzņēma ļoti viesmīlīgi, bet, tā kā nebija mūs gaidījusi, fotografēties negribēja. Otra skolotāja mūs sagaidīja ar smaidu sejā. Kopā varējām gan parunāt par skolu, gan salīdzināt savas skolas gaitu pieredzes.”

Nikola Tarasova: “Labā darba ietvaros devāmies pie skolotājām, kuras skolā vairs nemāca, un dāvinājām aploksnītes ar šokolādi. Šķiet, tik niecīgs sīkumiņš, bet skolotājas bija ļoti pārsteigtas. Neskatoties uz to, ka vienu skolotāju mēs nesatikām, parunājām pa telefonu. Aīda Koļesinska bija ļoti pārsteigta!”

Viennozīmīgi varam teikt, ka šādi Labie darbi ir tā vērti un ka tie noteikti ir jāveic biežāk!...

Ar cieņu, Anna Gabriela Kuzmova 10.b