20
Apr
11.c klases tikšanās ar absolventi Aivu Justi
ivetao Īsā saite
Sseriga Logo

Šī gada 16. aprīlī 11.c klases skolēni tiešsaistē tikās ar Rīgas Ekonomikas augstskolas studenti Aivu Justi, kas tikai pagājušajā gadā absolvējusi mūsu skolu un šobrīd ir 1. kursa studente Rīgas Ekonomikas augstskolā.

Aiva bija sagatavojusi prezentāciju par mācībām un studentu dzīves niansēm, un studiju specifiku.

Bija ļoti patīkami dzirdēt noderīgu informāciju tieši no studenta. Pēc tikšanās daži skolēni bija gatavi padalīties ar iespaidiem par dzirdēto.

Evelīna Valaine: “Manuprāt, šī stunda bija noderīga, jo varēja iepazīt un uzzināt vairāk par šo skolu, uzzinājām, kā tur notiek studijas un skolas dzīve. Man patika, kā mums stāstīja par šo skolu.”

Dana Krjaukle: “Kopumā man patika prezentācija un tas, kā tā meitene stāstīja. Uzzināju daudz jaunu faktu par šo augstskolu. Nezināju, ka mācības notiek angļu valodā. Patika, bet pati neietu uz šo augstskolu.”

Justīne Ozola: “Bija interesanti klausīties, jo nekad nebiju dzirdējusi par šādu augstskolu. Dzirdētā informācija noteikti noderēs, ja nākotni izdomāšu saistīt ar ekonomiku.”

Agate Šicāne: “Patika, ka augstskolā visus pasākumus organizē studenti un pasniedzēji ir no dažādām valstīm, kā arī mācības svešvalodā attīsta otro valodu.”

Zita Margarita Jansone: “Klausoties, kā studente stāsta par savu pieredzi universitātē, es varēju labāk izprast, kāda ir studentu dzīve, kā notiek mācības universitātē, un to, ka katra universitāte ir atšķirīga. Šī stunda noteikti bija noderīga un, manuprāt, šādas stundas ir vajadzīgas vēl, jo tās mūs sagatavo augstskolām.”

PALDIES karjeras konsultantei Sarmītei Stikānei par ieteikumu tikties ar Aivu!

11.c klase