12
Mar
Vidusskolēni piedalās “Grindeks” rīkotajā erudīcijas spēlē
ivetao Īsā saite
Grindeks

Šī gada 1., 5., un 11. martā attālināti notika Baltijas vadošā farmācijas uzņēmuma “Grindeks” 75 gadu jubilejai veltīts tiešsaistes erudīcijas spēles “Grindeks” Prāta turnīrs 3 kārtās.

“Grindeks” rīkotais erudīcijas konkurss tiešsaistē norisinājās pirmo reizi, pulcējot vidusskolēnu komandas no visas Latvijas. Tajā piedalījās arī ģimnāzijas komanda "Lūsēni", kas iekļuva spēles finālā. Komandas dalībnieki: Nikita Lavigins 10.a, Elīza Koļesinska 10.b, Diāna Mierture 10.b un Dana Šidlovska 10.b. Mūsu komanda iekļuva pirmajā piecdesmitniekā, tas ir diezgan augsts rezultāts, ņemot vērā, ka esam tikai 10. klases skolēni.

Erudīcijas spēle sniedza iespēju pārbaudīt un paplašināt savas zināšanas daudzpusīgās tēmās.

Komandas dalībnieku iespaidi:

Nikita Lavigins: "Valdīja diezgan patīkama atmosfēra, un, lai gan laiks atbildēm nebija visai liels, tas neradīja steigas sajūtu, tāpēc man ļoti patika."

Dana Šidlovska: "Bija ļoti interesanti, saņēmu daudz pozitīvo emociju, kā arī jaunu pieredzi. Diemžēl šķita, ka bija maz jautājumu par ķīmiju."

Elīza Koļesinska: "Bija lietderīgi, interesanti un jautri gan komandas ietvaros, gan konkursa jautājumu ziņā. Varējām pārbaudīt savas zināšanas par dažādām tēmām."

Diāna Mierture: "Piedalīšanās tāda veida konkursā man bija jauna pieredze. Man šķiet, ka erudīcijas spēles ir lielisks veids, kā nostiprināt, pārbaudīt un paplašināt savu redzesloku. Komandas nostāja bija piedalīties un gūt jaunu pieredzi, un man šķiet, ka tas arī sniedza iespēju jauki pavadīt laiku."

Mums šķiet, ka šis konkurss ir lieliska iespēja saliedēties un iegūt jaunas zināšanas, tāpēc ceram, ka "Grindeks" arī turpmāk rīkos tāda veida erudīcijas spēles.

komandas dalībnieku vārdā, Diāna Mierture