2
Okt
Atklāta skolas dzimšanas dienai veltīta gleznu izstāde
Biruta Īsā saite
Dsc 0558

Jau vairāku gadu garumā mūsu skolā ir tradīcija – pirms ģimnāzijas dzimšanas dienas skolas Mazajā zālē atklāt skolēnu gleznu izstādi.

30. septembrī, notika šī gada mākslas izstādes atklāšana, kas norisinājās īstā rudens apskāvienā – ar kļavu lapām un pašmāju dārzā lasītiem āboliem, kas to vien liecināja, ka “rudens ir klāt”…

Dsc 0580 Šogad izstādes atklāšanu piekritu vadīt es un pieaicināju palīgos arī klasesbiedru Andri Gaili. Izstādi ieskandināja skolā un pilsētā iemīļotais ģimnāzijas meiteņu duets – Sandra  un Megija. Klātesošajiem bija iespēja baudīt Sandras jauno sacerēto dziesmu – veltījumu mūsu pilsētai.
Dsc 0590 Ar saviem darbiem klātesošos iepazīstināja izstādes dalībnieces: Kristena Melece, Austra Bērziņa, Sofija Svincova, Inita Šidlovska, Aiva Juste, Eva Mūrniece un Paula Ondzule. Paldies viņām par atsaucību, paldies par  ieguldīto darbu un vēlmi ar saviem darbiem priecēt izstādes apmeklētājus. Tāpat liels paldies jāsaka skolotājai Dacei Druveniecei, kura ik gadu uzrunā un skubina māksliniekus “neturēt sveci zem pūra”, aicina ar darbiem kuplināt izstādi un aktīvi iesaistās izstādes organizatoriskajā procesā. Paldies skolas tehniskajam darbiniekam Vilnim Melkinam par gleznu izvietošanu!

Visu mācību gadu izstādi būs iespējams apmeklēt ģimnāzijas Mazajā zālē, kur ieraudzīsiet gan tagadējo skolēnu, gan arī dažu absolventu gleznas un zīmējumus.

Uz tikšanos nākamā gada izstādē!

Estere Freimane, skolēnu parlamenta pārstāve